Contact

Westfalen Gassen Nederland BV

Nieuws! Bestel uw gas gemakkelijk via onze nieuwe webshop! Klik rechtsboven op Webshop en ontdek alles!


Safety first! Zeker wat gezondheid betreft.

Wij volgen de media op de voet met betrekking tot de uitbraak van het corona-virus. Om de veiligheid van onze klanten, leveranciers én collega’s te waarborgen treffen wij de volgende maatregelen bovenop de richtlijnen van het RIVM. 

Klik hier om het gehele bericht te lezen.


Sinds 1923 is Westfalen uitgegroeid van een regionale aanbieder naar een Europees gerichte marktspeler voor industriële gassen. Ons aanbod bevat honderden industriële gassen, levensmiddelengassen, koudemiddelen, gasmengsels en meer. Zo zit er altijd een gas tussen dat het meest geschikt is voor uw toepassing.

Voorsprong op uw concurrent

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. Onze ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossingen. Daarmee verschaffen we onze klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.

Innovatief en professioneel

Westfalen is gericht op het bieden van verfijnde oplossingen met betrekking tot het leveren van gassen, koudemiddelen en propaan met de daarbij behorende prestatie-verbeterende materialen, uitrusting en technologie.

Wij maken Nederland productiever, duurzamer en lopen voorop in noviteiten. De basis waarop Westfalen deze doelstelling bereikt, is door te werken met hoogwaardige producten en een uitmuntende service. Innovatief en professioneel. Nu en in de toekomst.

Onze kernbegrippen

Alertheid, vitaliteit en betrokkenheid. We zijn voortdurend alert op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We staan hier niet alleen voor open, we denken vooruit en luisteren naar onze klanten.

We doen ons werk met plezier, vitaliteit en enthousiasme in een omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven. De impuls die daarvan uitgaat zorgt voor energie en teamspirit.

We streven naar een duurzame relatie met onze klanten, een band die is opgebouwd uit waardering, betrokkenheid en vertrouwen. Als bedrijf staan we voor het merk Westfalen Gassen Nederland BV.