Contact

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit als gezamenlijke verantwoordelijkheid

Wat ons betreft valt er over kwaliteit niet te twisten. Onze gassen voldoen aan alle eisen, wetten, verordeningen, regels en richtlijnen. En dat geldt ook voor onze dienstverlening. Niet omdat dat nou eenmaal zo hoort. Of omdat het moet. Nee, omdat we dat willen. Bij alles wat we doen staan uw wensen en uw verwachtingen voorop.

Veiligheid voor u, uw medewerkers en uw klanten

Ieder productieproces kent gevaren en risico’s. En als Westfalen weten we dat u zich zelfs de kleinste fout niet kunt veroorloven. Ieder product moet zo goed en zo veilig mogelijk bij de eindgebruiker terechtkomen. Daar voelen we ons als Westfalen, net als u, verantwoordelijk voor. Kwaliteit is onmisbaar om de veiligheid van uw bedrijfsvoering, uw medewerkers en uw klant zeker te stellen.

Certificaten en standaarden

De certificaten en standaarden van Westfalen Gassen Nederland BV zijn een bevestiging van de kwaliteit die u van ons mag verwachten. We zijn  internationaal gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001: 2015). Daarnaast voldoen we als leverancier van levensmiddelengassen aan de internationale standaard voor voedselveiligheid (ISO 22000:2005). Om de kwaliteit van het Nederlandse drinkwater te waarborgen, heeft Westfalen een erkende kwaliteitsverklaring van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (KIWA ATA).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons kwaliteitsbeleid of onze certificeringen? Neem dan contact met ons op. Onze kwaliteitsmanager staat u graag te woord.