Contact

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement volgens de hoogste norm

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Dat is waar ISO 9001 voor staat. En dat is ook voor Westfalen Gassen Nederland BV voor staat. Alle onderdelen van Westfalen Gassen Nederland BV zijn daarom ISO 9001:2008 gecertificeerd.

De norm

ISO 9001 is de hoogste internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een externe, onafhankelijke partij stelt vast of bedrijven aan deze norm voldoen. De certificering geeft u als klant de zekerheid dat u zaken doet met een onderneming die in staat is om aan al uw eisen te voldoen.

ISO 9001:2008 geeft aan dat Westfalen Gassen Nederland BV:

  • Weet wat u als klant van Westfalen Gassen Nederland BV mag verwachten en eisen.
  • Voldoende middelen ter beschikking stelt om aan deze eisen te voldoen.
  • Haar dienst of product op de afgesproken wijze aan u  levert.
  • Continu controleert of er aan de eisen is voldaan en indien nodig verbeteringen doorvoert.

ISO 9001:2015

De internationale organisatie ISO evalueert de norm voor kwaliteitsmanagement om de zes jaar. Zo blijft de ISO-certificering voldoen aan de eisen van deze tijd. Dat levert eens in de zes tot acht jaar een nieuwe versie op van ISO 9001. De nieuwste versie is ISO 9001: 2015. Deze versie moet eind 2018 de certificering uit 2008 vervangen. Als Westfalen Gassen Nederland BV zijn wij uiteraard al volop bezig om aan de nieuwste norm te voldoen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons kwaliteitsbeleid of onze certificeringen? Neem dan contact met ons op. Onze kwaliteitsmanager staat u graag te woord.