Contact

Vacatures

Werken bij Westfalen Gassen Nederland BV

Als Westfalen Gassen Nederland BV zijn we gespecialiseerd in het leveren van industriële gassen en koudemiddelen. We werken voor veel verschillende branches. Van laboratoria, de chemische industrie en installatietechniek tot bedrijven en leveranciers in de automotive en voedingsmiddelenindustrie. Al deze partners maken voor hun productieproces gebruik van de oplossingen die Westfalen biedt.

Werken aan innovatieve oplossingen.

Westfalen Gassen Nederland BV is sinds 1989 actief op de Nederlandse markt. Vanuit het kantoor in Deventer werken chemici, ingenieurs, analisten en medewerkers van onze binnen- en buitendienst dag in dag uit aan oplossingen voor onze partners in heel Nederland. Van de perfecte gasmengsels tot individueel maatwerk. En die oplossingen houden niet op bij het leveren van gas alleen. We bieden het complete pakket en regelen ook de gasdistributiesystemen, de bijbehorende apparatuur, de installatie en het onderhoud van deze systemen.

Werken bij een internationaal familiebedrijf.

Werken bij Westfalen Gassen Nederland BV is werken bij een internationaal familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. De Westfalen Groep is op dit moment actief in 23 Europese landen. Het hoofdkantoor staat in het Duitse Münster, Westfalen Gassen Nederland BV is gevestigd in Deventer.

Ruimte voor talent.

Bij Westfalen zijn we altijd op zoek naar de talentvolle nieuwe collega die met kennis, kunde en veel plezier voor onze partners aan de slag gaat. Op deze pagina publiceren we de functies waar we op dit moment nieuwe collega’s voor zoeken. Staat jouw functie er niet tussen, maar heb je iets Westfalen Gassen zeker iets te bieden? Dan ontvangen we graag je open sollicitatie.

Openstaande vacatures

Customer Service Medewerk(st)er

De taken: Je werkzaamheden op de Customer Service zijn van diverse aard, maar zijn voornamelijk gericht op de ondersteuning van onze commerciële adviseurs en onze klanten. Het opstellen van offertes, prijsbevestigingen en overeenkomsten zijn slechts een klein deel hiervan. Naast deze commerciële en administratieve werkzaamheden geef je de ondersteuning aan de marketingwerkzaamheden op de afdeling. En geeft hiermee mede vorm aan de online activiteiten.

Wij vragen: Je hebt minimaal MBO werkniveau. Kennis van de Duitse taal is een pré. Naast goede communicatieve eigenschappen toon je initiatief ben je overtuigend, flexibel, en ben je een enthousiaste teamplayer. Het zelfstandige werken geeft je de vrijheid om samen met je collega's, elke dag weer, mooie resultaten te kunnen behalen.

Westfalen biedt: Een zelfstandige en interessante baan, waarin je beslist veel voldoening zult vinden binnen een fijn team. De honorering is uitstekend evenals de werkomstandigheden zodat je deze belangrijke functie met plezier kunt uitoefenen. Bovendien bieden wij je opleiding, training en ondersteuning voor deze functie.

De procedure: Stuur je sollicitatie inclusief CV naar info@westfalengassen.nl of per post naar:
Westfalen Gassen Nederland BV
T.a.v. de heer H. Stellingwerff
Postbus 779
7400 AT Deventer
Tel.: 0570-636 745


Laborant

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en nauwgezette nieuwe collega voor de functie laborant. Wil je meer weten over deze functie? Klik dan hier.