Contact

Overige branches

In vrijwel alle industriële branches zijn gassen nodig. Gassen voor machine- en apparatenproductie, autogarages, industriële reiniging en meer. In diverse branches komen lastechnieken voor, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van gassen als argon, helium en  koolzuur. Door middel van lassen kunnen onderdelen met elkaar worden verbonden, waardoor ze een geheel vormen.

Voor alle overige branches heeft Westfalen Gassen een uitgebreid assortiment aan gassen, geschikt voor uiteenlopende functies. Alle gassen hebben unieke eigenschappen, waardoor ze voor een of meerdere toepassingen zeer geschikt zijn.
Het assortiment bevat koudedragers, warmtedragers, koudemiddelen, levensmiddelengassen, speciale gassen, gassen voor gezondheidszorg, lasgassen, industriële gassen en meer. Met deze gassen kunnen wij elke branche voorzien van de juiste gassen voor de nodige toepassingen.

Voor alle vragen over de gassen uit ons assortiment is het mogelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze gasspecialisten informeren u graag over de eigenschappen van al onze gassen.